img

Kviečiame skirti 1,2 proc. gyventojų pajamų mokesčių Laisvos visuomenės institutui

Kviečiame skirti 1,2 proc. gyventojų pajamų mokesčių Laisvos visuomenės institutui
Mūsų Tauta skaudžiai patyrė, ką reiškia tapti socialinių eksperimentų lauku, kai nepaisoma prigimtinio žmogaus orumo ir paminamos prigimtinės žmogaus teisės.
 
Mes išgyvenome pačius sunkiausius istorinius išbandymus tik todėl, kad mūsų šeimose buvo perduodamos tikėjimo tiesos, patriotizmas ir gimtoji kalba.
 
Šiandien mums svarbu, kad prigimtinė šeima išliktų mūsų LR Konstitucijoje numatytu visuomenės ir valstybės pagrindu, kurioje gimsta ir formuojasi naujoji karta, o motinystė, tėvystė ir vaikystė – puoselėjami ir gerbiami.
 
Mes aktyviai jau devynerius metus dalyvaujame teisėkūros procesuose bei visuomeninėje veikloje, atliekame įstatymų stebėseną Lietuvoje bei užsienyje, atliekame tyrimus, renkame ir formuojame argumentus, rašome straipsnius žiniasklaidoje, organizuojame konferencijas, teikiame pasiūlymus įstatymų leidėjams, informuojame visuomenę bei esant poreikiui ją telkiame.
 
Jūsų visokeriopa parama yra svarbi ir reikšminga, tęsiant pradėtus darbus ir stebint naujus iššūkius.
Kviečiame skirti 1,2 proc. gyventojų pajamų mokesčių Laisvos visuomenės institutui.
 
Būsime dėkingi už pasidalinimą šia žinute.
 
𝗦𝘂𝗽𝗿𝗮𝘀𝘁𝗶 𝗶𝗿 𝘃𝗲𝗶𝗸𝘁𝗶!

© 2022, Laisvos Visuomenės Institutas.

Informaciją, kurią skelbia VŠĮ „Laisvos visuomenės institutas” (LVI), galima naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ir kitur tik nepakeistą bei nurodant LVI kaip šaltinį. Bet kokius teksto, pavadinimo ar kitus LVI paskelbtos informacijos keitimus būtina suderinti info@laisvavisuomene.lt el. paštu ir gauti LVI sutikimą.